Какво представлява COOLтия?

 

 

Стъпка 1 - обявяваме тема

На 1-во число всеки месец обявяваме тема, която може да видите на нашия сайт, Facebook страница или да научите чрез нюзлетъра на COOLТИЯ.

 

 

  

 

Стъпка 2 - искате да си поръчате    

Темата ви харесва и искате да се запишете? Избирате делукс, голяма или малка кутия, както и размер тениска.  Добавяте кутията в количката. Ако желаете, повече от една кутия, добавяте всяка поотделно с подходящия размер кутия и тениска. 

   

Стъпка 3 - завършвате поръчката

След като сте добавили кутиите, които искате, както и други артикули от нашата Съкровищница, завършвате поръчката си като попълвате нужната информация за доставка на checkout-a.  

 

 

 

 

Стъпка 4 - доставка

След като поръчките за месеца завършат, поръчваме продуктите и при пристигането на всички, веднага опаковаме кутиите и ги изпращаме към вас. Доставката ще получите на следващия ден в офиса на Еконт или на адреса, който сте посочили. Плащането става при получаване на пратката. 

 

 

 

 

Стъпка 5 - споделете радостта си от кутията

Ако кутията ви е харесала, споделете това в нашата Facebook страница, оставете ни оценка или ни изпратете видео, в което разопаковате кутията, ако имате YouTube/Vbox7 канал. В Instagram хаштагът ни е #COOLТИЯ ;)